Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3374
Назва: | Хімічний склад пшона із зерна проса різних сортів, районованих у Харківській області |
Автори: | Дубініна, А. А. Попова, Т. М. Ленерт, С. О. |
Ключові слова: | пшоно;Харківська область;просо;хімічний склад пшона |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дубініна А. А., Попова Т. М., Ленерт С. О. Хімічний склад пшона із зерна проса різних сортів, районованих у Харківській області. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 151-158. |
Короткий огляд (реферат): | На підставі аналізу літературних джерел розглянуто основні напрями
селекції проса та особливості хімічного складу пшона. Досліджено хімічний
склад пшона із зерна проса різних сортів, районованих у Харківській області. On the basis of the analysis of literary sources discussed the basic directions of millet breeding and peculiarities of the chemical composition of millet. The chemical composition of millet from millet different varieties grown in the Kharkiv region was investigated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3374 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (18) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_25.pdf | 265.47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.