Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3374
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorПопова, Т. М.-
dc.contributor.authorЛенерт, С. О.-
dc.date.accessioned2022-07-17T16:01:16Z-
dc.date.available2022-07-17T16:01:16Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Попова Т. М., Ленерт С. О. Хімічний склад пшона із зерна проса різних сортів, районованих у Харківській області. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 151-158.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3374-
dc.description.abstractНа підставі аналізу літературних джерел розглянуто основні напрями селекції проса та особливості хімічного складу пшона. Досліджено хімічний склад пшона із зерна проса різних сортів, районованих у Харківській області.uk_UA
dc.description.abstractOn the basis of the analysis of literary sources discussed the basic directions of millet breeding and peculiarities of the chemical composition of millet. The chemical composition of millet from millet different varieties grown in the Kharkiv region was investigated.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпшоно-
dc.subjectХарківська область-
dc.subjectпросо-
dc.subjectхімічний склад пшона-
dc.titleХімічний склад пшона із зерна проса різних сортів, районованих у Харківській областіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_25.pdf265.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.