Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3372
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНетреба, А. О.-
dc.contributor.authorГладкий, Ф. Ф.-
dc.date.accessioned2022-07-17T15:15:30Z-
dc.date.available2022-07-17T15:15:30Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationНетреба А. О., Гладкий Ф. Ф. Підвищення ефективності фільтрації суспензії воскоподібних речовин у соняшниковій олії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 139-144.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3372-
dc.description.abstractРозглянуто вплив електромагнітного поля на якість та швидкість фільтрації суспензії воскоподібних речовин у соняшниковій олії. Визначено якісні показники олії в разі застосування волокнистих фільтрів. Установлено позитивний ефект від застосування електромагнітного поля перед фільтрацією.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of electromagnetic field on quality and filtration speed of waxlike matters suspension in sunflower-seed oil is considered. Quantitative factors of butter during the use of fibrous filtering materials are determined. Positive effect of using electromagnetic field before the filtration is identified.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсоняшникова олія-
dc.subjectфільтрація-
dc.titleПідвищення ефективності фільтрації суспензії воскоподібних речовин у соняшниковій оліїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_23.pdf340.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.