Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33712
Назва: | Про створення раціонів одноразового споживання зі збалансованим вмістом кальцію та максимальним вмістом йоду |
Автори: | Крутовий, Ж. А. Манжос, Н. В. Запаренко, Г. В. Старчаєнко, О. Т. |
Дата публікації: | 19-тра-2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Крутовий Ж. А., Манжос Н. В., Запаренко Г. В., Старчаєнко О. Т. Про створення раціонів одноразового споживання зі збалансованим вмістом кальцію та максимальним вмістом йоду. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 78-79 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33712 |
Розташовується у зібраннях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-78-79.pdf | 309.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.