Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33712
Название: | Про створення раціонів одноразового споживання зі збалансованим вмістом кальцію та максимальним вмістом йоду |
Авторы: | Крутовий, Ж. А. Манжос, Н. В. Запаренко, Г. В. Старчаєнко, О. Т. |
Дата публикации: | 19-мая-2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Крутовий Ж. А., Манжос Н. В., Запаренко Г. В., Старчаєнко О. Т. Про створення раціонів одноразового споживання зі збалансованим вмістом кальцію та максимальним вмістом йоду. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 78-79 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33712 |
Располагается в коллекциях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-78-79.pdf | 309.82 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.