Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33712
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorМанжос, Н. В.-
dc.contributor.authorЗапаренко, Г. В.-
dc.contributor.authorСтарчаєнко, О. Т.-
dc.date.accessioned2023-06-04T14:12:02Z-
dc.date.available2023-06-04T14:12:02Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationКрутовий Ж. А., Манжос Н. В., Запаренко Г. В., Старчаєнко О. Т. Про створення раціонів одноразового споживання зі збалансованим вмістом кальцію та максимальним вмістом йоду. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 78-79uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33712-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleПро створення раціонів одноразового споживання зі збалансованим вмістом кальцію та максимальним вмістом йодуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-78-79.pdf309.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.