Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33712
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крутовий, Ж. А. | - |
dc.contributor.author | Манжос, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Запаренко, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Старчаєнко, О. Т. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-04T14:12:02Z | - |
dc.date.available | 2023-06-04T14:12:02Z | - |
dc.date.issued | 2011-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Крутовий Ж. А., Манжос Н. В., Запаренко Г. В., Старчаєнко О. Т. Про створення раціонів одноразового споживання зі збалансованим вмістом кальцію та максимальним вмістом йоду. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 78-79 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33712 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Про створення раціонів одноразового споживання зі збалансованим вмістом кальцію та максимальним вмістом йоду | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-78-79.pdf | 309.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.