Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33712
Title: Про створення раціонів одноразового споживання зі збалансованим вмістом кальцію та максимальним вмістом йоду
Authors: Крутовий, Ж. А.
Манжос, Н. В.
Запаренко, Г. В.
Старчаєнко, О. Т.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Крутовий Ж. А., Манжос Н. В., Запаренко Г. В., Старчаєнко О. Т. Про створення раціонів одноразового споживання зі збалансованим вмістом кальцію та максимальним вмістом йоду. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 78-79
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33712
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-78-79.pdf309.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.