Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3367
Название: Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтів
Авторы: Черевко, О. І.
Крутовий, Ж. А.
Запаренко, Г. В.
Фалько, О. О.
Юрченко, І. Ю.
Ключевые слова: нутрієнти;харчування лікувального призначення
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Фалько О. О., Юрченко І. Ю. Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 106-112.
Краткий осмотр (реферат): Здійснено аналіз забезпечення раніше спроектованих систем харчування (СХ) лікувальної дії трьома збалансованими групами зв’язаних між собою нутрієнтів. Визначено шляхи підвищення рівня збалансованості груп нутрієнтів у СХ нового покоління, призначених для профілактики та лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальцію.
The analysis of providing the former projected preventive food systems (FS) with three balanced groups of the related nutrients is performed. The ways of increasing the balance level of the groups of nutrients in the FS of new generation intended for prophylaxis and medication of diseases caused by calcium deficiency are specified.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3367
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (18)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_2_18.pdf254.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.