Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3367
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorЗапаренко, Г. В.-
dc.contributor.authorФалько, О. О.-
dc.contributor.authorЮрченко, І. Ю.-
dc.date.accessioned2022-07-17T12:32:19Z-
dc.date.available2022-07-17T12:32:19Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Фалько О. О., Юрченко І. Ю. Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 106-112.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3367-
dc.description.abstractЗдійснено аналіз забезпечення раніше спроектованих систем харчування (СХ) лікувальної дії трьома збалансованими групами зв’язаних між собою нутрієнтів. Визначено шляхи підвищення рівня збалансованості груп нутрієнтів у СХ нового покоління, призначених для профілактики та лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальцію.uk_UA
dc.description.abstractThe analysis of providing the former projected preventive food systems (FS) with three balanced groups of the related nutrients is performed. The ways of increasing the balance level of the groups of nutrients in the FS of new generation intended for prophylaxis and medication of diseases caused by calcium deficiency are specified.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнутрієнти-
dc.subjectхарчування лікувального призначення-
dc.titleАналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_18.pdf254.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.