Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3363
Назва: | Методи формування відбивальних систем у інфрачервоних апаратах харчової промисловості |
Автори: | Саєнко, С. Ю. |
Ключові слова: | харчова промисловість;інфрачервоні апарати;відбивальні системи |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Саєнко С. Ю. Методи формування відбивальних систем у інфрачервоних апаратах харчової промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 79-83 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто методи розв’язку диференціального рівняння для
отримання форми відбивача в апаратах харчової промисловості, що
забезпечує необхідний розподіл теплоти на поверхнях складної форми. The methods of solving differential equations to obtain the shape of the reflector apparatus in the food industry, which provides the necessary heat distribution on the surfaces of complex shape |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3363 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (18) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_14.pdf | 465.51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.