Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3363
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСаєнко, С. Ю.-
dc.date.accessioned2022-07-17T11:50:27Z-
dc.date.available2022-07-17T11:50:27Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСаєнко С. Ю. Методи формування відбивальних систем у інфрачервоних апаратах харчової промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 79-83uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3363-
dc.description.abstractРозглянуто методи розв’язку диференціального рівняння для отримання форми відбивача в апаратах харчової промисловості, що забезпечує необхідний розподіл теплоти на поверхнях складної форми.uk_UA
dc.description.abstractThe methods of solving differential equations to obtain the shape of the reflector apparatus in the food industry, which provides the necessary heat distribution on the surfaces of complex shapeuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхарчова промисловість-
dc.subjectінфрачервоні апарати-
dc.subjectвідбивальні системи-
dc.titleМетоди формування відбивальних систем у інфрачервоних апаратах харчової промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (18)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_2_14.pdf465.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.