Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3363
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСаєнко, С. Ю.-
dc.date.accessioned2022-07-17T11:50:27Z-
dc.date.available2022-07-17T11:50:27Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСаєнко С. Ю. Методи формування відбивальних систем у інфрачервоних апаратах харчової промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 79-83uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3363-
dc.description.abstractРозглянуто методи розв’язку диференціального рівняння для отримання форми відбивача в апаратах харчової промисловості, що забезпечує необхідний розподіл теплоти на поверхнях складної форми.uk_UA
dc.description.abstractThe methods of solving differential equations to obtain the shape of the reflector apparatus in the food industry, which provides the necessary heat distribution on the surfaces of complex shapeuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхарчова промисловість-
dc.subjectінфрачервоні апарати-
dc.subjectвідбивальні системи-
dc.titleМетоди формування відбивальних систем у інфрачервоних апаратах харчової промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_14.pdf465.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.