Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3363
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Саєнко, С. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-17T11:50:27Z | - |
dc.date.available | 2022-07-17T11:50:27Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Саєнко С. Ю. Методи формування відбивальних систем у інфрачервоних апаратах харчової промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 79-83 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3363 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто методи розв’язку диференціального рівняння для отримання форми відбивача в апаратах харчової промисловості, що забезпечує необхідний розподіл теплоти на поверхнях складної форми. | uk_UA |
dc.description.abstract | The methods of solving differential equations to obtain the shape of the reflector apparatus in the food industry, which provides the necessary heat distribution on the surfaces of complex shape | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | - |
dc.subject | інфрачервоні апарати | - |
dc.subject | відбивальні системи | - |
dc.title | Методи формування відбивальних систем у інфрачервоних апаратах харчової промисловості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_14.pdf | 465.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.