Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33592
Название: Стандартизація та сертифікація в системі забезпечення якості та конкурентоспроможності у виробництві хліба, макаронів і кондитерської продукції
Авторы: Бабіч, О. М.
Научный руководитель: Іщук, Л. М.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Бабіч О. М. Стандартизація та сертифікація в системі забезпечення якості та конкурентоспроможності у виробництві хліба, макаронів і кондитерської продукції. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Іщук Л. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 75.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33592
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_75.pdf122.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.