Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33592
Title: | Стандартизація та сертифікація в системі забезпечення якості та конкурентоспроможності у виробництві хліба, макаронів і кондитерської продукції |
Authors: | Бабіч, О. М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Іщук, Л. М. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Бабіч О. М. Стандартизація та сертифікація в системі забезпечення якості та конкурентоспроможності у виробництві хліба, макаронів і кондитерської продукції. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Іщук Л. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 75. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33592 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_75.pdf | 122.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.