Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33592
Title: Стандартизація та сертифікація в системі забезпечення якості та конкурентоспроможності у виробництві хліба, макаронів і кондитерської продукції
Authors: Бабіч, О. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Іщук, Л. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бабіч О. М. Стандартизація та сертифікація в системі забезпечення якості та конкурентоспроможності у виробництві хліба, макаронів і кондитерської продукції. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Іщук Л. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 75.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33592
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_75.pdf122.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.