Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3357
Назва: Наукове обґрунтування змішаного драглеутворення в технологіях термостабільних начинок
Автори: Мороз, О. В.
Ключові слова: термостабільні начинки;драглеутворення
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Мороз О. В. Наукове обґрунтування змішаного драглеутворення в технологіях термостабільних начинок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 42-47.
Короткий огляд (реферат): Аналітично та експериментально досліджено утворення термотропно-іонотропних драглів за різних співвідношень цих драглеутворювачів та їх реологічні властивості під дією різних температур. Проаналізовано результати досліджень вологовидільної здатності модельних систем із метою обгрунтування властивостей готового напівфабрикату в широкому діапазоні температур споживання.
The paper analytically and experimentally study the formation of thermotropic-ionotropic gels at different proportions of these gelling agents and their rheological properties under the influence of different temperatures. The results of studies the allocation of water ability to model systems to study the properties of semi-finished product in a wide temperature range of consumption.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3357
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_2_8.pdf1.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.