Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3355
Название: | Дослідження впливу заморожування–розморожування на в’язкість розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи |
Авторы: | Янчева, М. О. Желєва, Т. С. |
Ключевые слова: | харчові розчини;заморожування;розморожування;інгредієнти полісахаридної природи |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Янчева М. О., Желєва Т. С. Дослідження впливу заморожування–розморожування на в’язкість розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 24-31. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено вплив заморожування–розморожування на в’язкість
розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Установлено, що під
час реалізації циклу «заморожування–розморожування» в’язкість розчинів
змінюється. Описано залежності в’язкості розчинів від їх концентрації. The effect of freezing and thawing on the viscosity of solutions of polysaccharide food ingredients nature is observed. It was found that the implementation of the cycle "freeze-thaw" viscosity solutions varies. The dependence of viscosity solutions of concentrations was described in the article. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3355 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (18) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_6.pdf | 265.52 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.