Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3355
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, М. О. | - |
dc.contributor.author | Желєва, Т. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-17T05:15:19Z | - |
dc.date.available | 2022-07-17T05:15:19Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Янчева М. О., Желєва Т. С. Дослідження впливу заморожування–розморожування на в’язкість розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 24-31. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3355 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив заморожування–розморожування на в’язкість розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Установлено, що під час реалізації циклу «заморожування–розморожування» в’язкість розчинів змінюється. Описано залежності в’язкості розчинів від їх концентрації. | uk_UA |
dc.description.abstract | The effect of freezing and thawing on the viscosity of solutions of polysaccharide food ingredients nature is observed. It was found that the implementation of the cycle "freeze-thaw" viscosity solutions varies. The dependence of viscosity solutions of concentrations was described in the article. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | харчові розчини | - |
dc.subject | заморожування | - |
dc.subject | розморожування | - |
dc.subject | інгредієнти полісахаридної природи | - |
dc.title | Дослідження впливу заморожування–розморожування на в’язкість розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_6.pdf | 265.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.