Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3355
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorЖелєва, Т. С.-
dc.date.accessioned2022-07-17T05:15:19Z-
dc.date.available2022-07-17T05:15:19Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЯнчева М. О., Желєва Т. С. Дослідження впливу заморожування–розморожування на в’язкість розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 24-31.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3355-
dc.description.abstractДосліджено вплив заморожування–розморожування на в’язкість розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Установлено, що під час реалізації циклу «заморожування–розморожування» в’язкість розчинів змінюється. Описано залежності в’язкості розчинів від їх концентрації.uk_UA
dc.description.abstractThe effect of freezing and thawing on the viscosity of solutions of polysaccharide food ingredients nature is observed. It was found that the implementation of the cycle "freeze-thaw" viscosity solutions varies. The dependence of viscosity solutions of concentrations was described in the article.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхарчові розчини-
dc.subjectзаморожування-
dc.subjectрозморожування-
dc.subjectінгредієнти полісахаридної природи-
dc.titleДослідження впливу заморожування–розморожування на в’язкість розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_6.pdf265.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.