Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3354
Назва: Комплексна оцінка якості сиркових виробів для дитячого харчування
Автори: Черевична, Н. І.
Хацкевич, Ю. М.
Кобрін, В. М.
Ключові слова: сиркові вироби;дитяче харчування
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Черевична Н. І., Хацкевич Ю. М., Кобрін В. М. Комплексна оцінка якості сиркових виробів для дитячого харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 17-24.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання розробки рецептур сиркових виробів для дитячого харчування, збагачених зерновими інгредієнтами – вівсяним борошном та пшеничними висівками. Товарознавча оцінка нових сиркових виробів показала, що вони мають у своєму складі харчові волокна, оптимальне співвідношення жирів та білків, знижену енергетичну цінність порівняно, із сирками промислового виробництва, та можуть бути рекомендовані для дієтичного та дитячого харчування.
The question of the development of cheese curd recipes for baby food products enriched grain ingredients – oat flour and wheat bran. Commodity cheese curd evaluation of new products has shown that they are rich in dietary fiber have the optimal ratio of fats and proteins, reduced energy value compared with cheese products manufacturing, and can be recommended for dietary and baby food.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3354
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_2_5.pdf1.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.