Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3354
Название: Комплексна оцінка якості сиркових виробів для дитячого харчування
Авторы: Черевична, Н. І.
Хацкевич, Ю. М.
Кобрін, В. М.
Ключевые слова: сиркові вироби;дитяче харчування
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Черевична Н. І., Хацкевич Ю. М., Кобрін В. М. Комплексна оцінка якості сиркових виробів для дитячого харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 17-24.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання розробки рецептур сиркових виробів для дитячого харчування, збагачених зерновими інгредієнтами – вівсяним борошном та пшеничними висівками. Товарознавча оцінка нових сиркових виробів показала, що вони мають у своєму складі харчові волокна, оптимальне співвідношення жирів та білків, знижену енергетичну цінність порівняно, із сирками промислового виробництва, та можуть бути рекомендовані для дієтичного та дитячого харчування.
The question of the development of cheese curd recipes for baby food products enriched grain ingredients – oat flour and wheat bran. Commodity cheese curd evaluation of new products has shown that they are rich in dietary fiber have the optimal ratio of fats and proteins, reduced energy value compared with cheese products manufacturing, and can be recommended for dietary and baby food.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3354
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (18)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_2_5.pdf1.05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.