Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3352
Назва: Дослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикату
Автори: Котляр, О. В.
Горальчук, А. Б.
Гринченко, О. О.
Ключові слова: напівфабрикати;сухі збивні напівфабрикати;білковмісна молочна сировина
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Котляр О. В., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Дослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 3-9.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати експериментальних досліджень піноутворюючої здатності та стійкості пін білковмісної молочної сировини з використанням поверхнево-активних речовин. Обґрунтовано їх використання для забезпечення максимальної піноутворюючої здатності та стійкості пін. Експериментальні дані систематизовано, за результатами зроблено висновки щодо раціонального використання білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у рецептурному складі сухого напівфабрикату для збивання.
The article presents the experimental results of foaming properties and foam stability of protein-containing raw milk with using surface-active substances. There were grounded their use for providing maximum foaming properties and stability of foams. The experimental informations were systematized and by their results it was concluded about rational use of protein-containing raw milk and surfactants in the formulations dry semifinished for beating.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3352
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_2_3.pdf288.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.