Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3352
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКотляр, О. В.-
dc.contributor.authorГоральчук, А. Б.-
dc.contributor.authorГринченко, О. О.-
dc.date.accessioned2022-07-17T04:57:02Z-
dc.date.available2022-07-17T04:57:02Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКотляр О. В., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Дослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 3-9.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3352-
dc.description.abstractНаведено результати експериментальних досліджень піноутворюючої здатності та стійкості пін білковмісної молочної сировини з використанням поверхнево-активних речовин. Обґрунтовано їх використання для забезпечення максимальної піноутворюючої здатності та стійкості пін. Експериментальні дані систематизовано, за результатами зроблено висновки щодо раціонального використання білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у рецептурному складі сухого напівфабрикату для збивання.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents the experimental results of foaming properties and foam stability of protein-containing raw milk with using surface-active substances. There were grounded their use for providing maximum foaming properties and stability of foams. The experimental informations were systematized and by their results it was concluded about rational use of protein-containing raw milk and surfactants in the formulations dry semifinished for beating.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнапівфабрикати-
dc.subjectсухі збивні напівфабрикати-
dc.subjectбілковмісна молочна сировина-
dc.titleДослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикатуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_3.pdf288.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.