Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33526
Назва: | Вплив конструктивних особливостей перемішуючих пристроїв на перебіг теплообмінних процесів |
Автори: | Черевко, О .І. Михайлов, В. М. Маяк, В. І. Маяк, О. А. |
Дата публікації: | 19-тра-2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Черевко О.І., Михайлов В.М., Маяк В.І., Маяк О.А. Вплив конструктивних особливостей перемішуючих пристроїв на перебіг теплообмінних процесів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 70 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33526 |
Розташовується у зібраннях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-70.pdf | 203.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.