Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33526
Название: Вплив конструктивних особливостей перемішуючих пристроїв на перебіг теплообмінних процесів
Авторы: Черевко, О .І.
Михайлов, В. М.
Маяк, В. І.
Маяк, О. А.
Дата публикации: 19-мая-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Черевко О.І., Михайлов В.М., Маяк В.І., Маяк О.А. Вплив конструктивних особливостей перемішуючих пристроїв на перебіг теплообмінних процесів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 70
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33526
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-70.pdf203.83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.