Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33526
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О .І.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorМаяк, В. І.-
dc.contributor.authorМаяк, О. А.-
dc.date.accessioned2023-05-31T13:55:44Z-
dc.date.available2023-05-31T13:55:44Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationЧеревко О.І., Михайлов В.М., Маяк В.І., Маяк О.А. Вплив конструктивних особливостей перемішуючих пристроїв на перебіг теплообмінних процесів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 70uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33526-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВплив конструктивних особливостей перемішуючих пристроїв на перебіг теплообмінних процесівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-70.pdf203.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.