Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33442
Назва: | Дослідження впливу вологості і адгезійної міцності макаронного тіста на ефективність роботи шнекового преса |
Автори: | Манчич, Віталій Вікторович |
Науковий керівник : | Гурський, Петро Васильович |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Манчич В. В. Дослідження впливу вологості і адгезійної міцності макаронного тіста на ефективність роботи шнекового преса. Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції "Теорія і практика сучасної науки очима молоді", 26 березня 2020 р.; наук. кер. Гурський П. В. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 142-144. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33442 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Teoriia_i_praktyka_suchasnoi_nauky_ochyma_molodi_2020_78.pdf | 865.47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.