Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33442
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorМанчич, Віталій Вікторович-
dc.date.accessioned2023-05-30T12:31:03Z-
dc.date.available2023-05-30T12:31:03Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМанчич В. В. Дослідження впливу вологості і адгезійної міцності макаронного тіста на ефективність роботи шнекового преса. Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції "Теорія і практика сучасної науки очима молоді", 26 березня 2020 р.; наук. кер. Гурський П. В. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 142-144.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33442-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleДослідження впливу вологості і адгезійної міцності макаронного тіста на ефективність роботи шнекового пресаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Teoriia_i_praktyka_suchasnoi_nauky_ochyma_molodi_2020_78.pdf865.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.