Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33442
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Манчич, Віталій Вікторович | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-30T12:31:03Z | - |
dc.date.available | 2023-05-30T12:31:03Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Манчич В. В. Дослідження впливу вологості і адгезійної міцності макаронного тіста на ефективність роботи шнекового преса. Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції "Теорія і практика сучасної науки очима молоді", 26 березня 2020 р.; наук. кер. Гурський П. В. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 142-144. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33442 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу вологості і адгезійної міцності макаронного тіста на ефективність роботи шнекового преса | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Teoriia_i_praktyka_suchasnoi_nauky_ochyma_molodi_2020_78.pdf | 865.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.