Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33442
Название: | Дослідження впливу вологості і адгезійної міцності макаронного тіста на ефективність роботи шнекового преса |
Авторы: | Манчич, Віталій Вікторович |
Научный руководитель: | Гурський, Петро Васильович |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Манчич В. В. Дослідження впливу вологості і адгезійної міцності макаронного тіста на ефективність роботи шнекового преса. Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції "Теорія і практика сучасної науки очима молоді", 26 березня 2020 р.; наук. кер. Гурський П. В. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 142-144. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33442 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Teoriia_i_praktyka_suchasnoi_nauky_ochyma_molodi_2020_78.pdf | 865.47 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.