Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33442
Название: Дослідження впливу вологості і адгезійної міцності макаронного тіста на ефективність роботи шнекового преса
Авторы: Манчич, Віталій Вікторович
Научный руководитель: Гурський, Петро Васильович
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Манчич В. В. Дослідження впливу вологості і адгезійної міцності макаронного тіста на ефективність роботи шнекового преса. Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції "Теорія і практика сучасної науки очима молоді", 26 березня 2020 р.; наук. кер. Гурський П. В. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 142-144.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33442
Располагается в коллекциях:Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Teoriia_i_praktyka_suchasnoi_nauky_ochyma_molodi_2020_78.pdf865.47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.