Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33442
Title: Дослідження впливу вологості і адгезійної міцності макаронного тіста на ефективність роботи шнекового преса
Authors: Манчич, Віталій Вікторович
metadata.dc.contributor.advisor: Гурський, Петро Васильович
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Манчич В. В. Дослідження впливу вологості і адгезійної міцності макаронного тіста на ефективність роботи шнекового преса. Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції "Теорія і практика сучасної науки очима молоді", 26 березня 2020 р.; наук. кер. Гурський П. В. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 142-144.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33442
Appears in Collections:Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Teoriia_i_praktyka_suchasnoi_nauky_ochyma_molodi_2020_78.pdf865.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.