Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33430
Назва: Підвищення якості обслуговування замовників дрібних партій вантажу при доставці продуктів харчування
Автори: Севідова, Вікторія Віталіївна
Науковий керівник : Калініченко, Олександр Петрович
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Севідова В. В. Підвищення якості обслуговування замовників дрібних партій вантажу при доставці продуктів харчування. Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції "Теорія і практика сучасної науки очима молоді", 26 березня 2020 р.; наук. кер. Калініченко О. П. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 138-140.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33430
Розташовується у зібраннях:Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Teoriia_i_praktyka_suchasnoi_nauky_ochyma_molodi_2020_76.pdf570.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.