Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33430
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКалініченко, Олександр Петрович-
dc.contributor.authorСевідова, Вікторія Віталіївна-
dc.date.accessioned2023-05-30T11:22:42Z-
dc.date.available2023-05-30T11:22:42Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСевідова В. В. Підвищення якості обслуговування замовників дрібних партій вантажу при доставці продуктів харчування. Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції "Теорія і практика сучасної науки очима молоді", 26 березня 2020 р.; наук. кер. Калініченко О. П. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 138-140.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33430-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleПідвищення якості обслуговування замовників дрібних партій вантажу при доставці продуктів харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Teoriia_i_praktyka_suchasnoi_nauky_ochyma_molodi_2020_76.pdf570.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.