Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33430
Название: Підвищення якості обслуговування замовників дрібних партій вантажу при доставці продуктів харчування
Авторы: Севідова, Вікторія Віталіївна
Научный руководитель: Калініченко, Олександр Петрович
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Севідова В. В. Підвищення якості обслуговування замовників дрібних партій вантажу при доставці продуктів харчування. Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції "Теорія і практика сучасної науки очима молоді", 26 березня 2020 р.; наук. кер. Калініченко О. П. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 138-140.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33430
Располагается в коллекциях:Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Teoriia_i_praktyka_suchasnoi_nauky_ochyma_molodi_2020_76.pdf570.45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.