Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33349
Название: Дослідження реологічних характеристик вершкового масла
Авторы: Гусєва, А. В.
Варварова, П. О.
Научный руководитель: Воронцова, Ж. В.
Дьяков, О. Г.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гусєва А. В., Варварова П. О. Дослідження реологічних характеристик вершкового масла. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Воронцова Ж. В., Дьяков О. Г. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 407.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33349
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_407.pdf123.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.