Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33349
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorВоронцова, Ж. В.-
dc.contributor.advisorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorГусєва, А. В.-
dc.contributor.authorВарварова, П. О.-
dc.date.accessioned2023-05-30T05:34:45Z-
dc.date.available2023-05-30T05:34:45Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГусєва А. В., Варварова П. О. Дослідження реологічних характеристик вершкового масла. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Воронцова Ж. В., Дьяков О. Г. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 407.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33349-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження реологічних характеристик вершкового маслаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_407.pdf123.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.