Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33347
Название: Сушіння чорниці способом змішаного теплопідведення
Авторы: Вірко, О. С.
Венгловський, Г. В.
Научный руководитель: Погожих, М. І.
Пак, А. О.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Вірко О. С., Венгловський Г. В. Сушіння чорниці способом змішаного теплопідведення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Погожих М. І., Пак А. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 405.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33347
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_405.pdf123.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.