Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33347
Title: Сушіння чорниці способом змішаного теплопідведення
Authors: Вірко, О. С.
Венгловський, Г. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Погожих, М. І.
Пак, А. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Вірко О. С., Венгловський Г. В. Сушіння чорниці способом змішаного теплопідведення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Погожих М. І., Пак А. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 405.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33347
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_405.pdf123.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.