Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33338
Название: Застосування хімічних і фізико-хімічних методів аналізу під час дослідження якості борошняних кондитерських виробів
Авторы: Толвай, Д. А.
Научный руководитель: Горяйнова, Ю. А.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Толвай Д. А. Застосування хімічних і фізико-хімічних методів аналізу під час дослідження якості борошняних кондитерських виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Горяйнова Ю. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 400.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33338
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_400.pdf132.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.