Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33338
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГоряйнова, Ю. А.-
dc.contributor.authorТолвай, Д. А.-
dc.date.accessioned2023-05-29T13:46:14Z-
dc.date.available2023-05-29T13:46:14Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТолвай Д. А. Застосування хімічних і фізико-хімічних методів аналізу під час дослідження якості борошняних кондитерських виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Горяйнова Ю. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 400.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33338-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування хімічних і фізико-хімічних методів аналізу під час дослідження якості борошняних кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_400.pdf132.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.