Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33329
Назва: | Сучасний стан і тенденції застосування структуроутворювачів різної природи в рецептурах цукристих кондитерських виробів |
Автори: | Колядко, Я. І. Железняк, З. В. |
Науковий керівник : | Євлаш, В. В. Добровольська, О. В. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Колядко Я. І., Железняк З. В. Сучасний стан і тенденції застосування структуроутворювачів різної природи в рецептурах цукристих кондитерських виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Добровольська О. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 393. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33329 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_393.pdf | 132.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.