Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33329
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.advisorДобровольська, О. В.-
dc.contributor.authorКолядко, Я. І.-
dc.contributor.authorЖелезняк, З. В.-
dc.date.accessioned2023-05-29T13:28:57Z-
dc.date.available2023-05-29T13:28:57Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКолядко Я. І., Железняк З. В. Сучасний стан і тенденції застосування структуроутворювачів різної природи в рецептурах цукристих кондитерських виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Добровольська О. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 393.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33329-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСучасний стан і тенденції застосування структуроутворювачів різної природи в рецептурах цукристих кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_393.pdf132.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.