Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33008
Назва: | Сучасні тенденції інноваційного розвитку готельно-ресторанного бізнесу |
Автори: | Давиденко, К. М. Бабенко, Н. М. |
Науковий керівник : | Грідін, О. В. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Давиденко К. М., Бабенко Н. М. Сучасні тенденції інноваційного розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 20-21 квітня 2023 року); наук. кер. О. В. Грідін. Харків: ДБТУ, 2023. С. 602-604 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33008 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VII_konf_URSES_DBTU_2023-603-605.pdf | 203.89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.