Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33008
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Грідін, О. В. | - |
dc.contributor.author | Давиденко, К. М. | - |
dc.contributor.author | Бабенко, Н. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-24T18:36:39Z | - |
dc.date.available | 2023-05-24T18:36:39Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Давиденко К. М., Бабенко Н. М. Сучасні тенденції інноваційного розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 20-21 квітня 2023 року); наук. кер. О. В. Грідін. Харків: ДБТУ, 2023. С. 602-604 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33008 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Сучасні тенденції інноваційного розвитку готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VII_konf_URSES_DBTU_2023-603-605.pdf | 203.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.