Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33008
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГрідін, О. В.-
dc.contributor.authorДавиденко, К. М.-
dc.contributor.authorБабенко, Н. М.-
dc.date.accessioned2023-05-24T18:36:39Z-
dc.date.available2023-05-24T18:36:39Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДавиденко К. М., Бабенко Н. М. Сучасні тенденції інноваційного розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 20-21 квітня 2023 року); наук. кер. О. В. Грідін. Харків: ДБТУ, 2023. С. 602-604uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33008-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleСучасні тенденції інноваційного розвитку готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VII_konf_URSES_DBTU_2023-603-605.pdf203.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.