Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33008
Название: Сучасні тенденції інноваційного розвитку готельно-ресторанного бізнесу
Авторы: Давиденко, К. М.
Бабенко, Н. М.
Научный руководитель: Грідін, О. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Давиденко К. М., Бабенко Н. М. Сучасні тенденції інноваційного розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 20-21 квітня 2023 року); наук. кер. О. В. Грідін. Харків: ДБТУ, 2023. С. 602-604
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33008
Располагается в коллекциях:Матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
VII_konf_URSES_DBTU_2023-603-605.pdf203.89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.