Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33008
Title: Сучасні тенденції інноваційного розвитку готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Давиденко, К. М.
Бабенко, Н. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Грідін, О. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Давиденко К. М., Бабенко Н. М. Сучасні тенденції інноваційного розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 20-21 квітня 2023 року); наук. кер. О. В. Грідін. Харків: ДБТУ, 2023. С. 602-604
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33008
Appears in Collections:Матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VII_konf_URSES_DBTU_2023-603-605.pdf203.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.