Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2010
Випуск 2 (12)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати воду
Колесник, А. О.
;
Колесник, Т. Л.
;
М’ячиков, О. В.
2010
Дослідження якості продуктів методом функціонального аналізу властивостей
Колесник, Т. Л.
;
М’ячиков, О. В.
2010
Дослідження показників якості керамічних виробів
Колесник, Т. Л.
;
Іванова, А. А.
Discover
Author
2
М’ячиков, О. В.
1
Колесник, А. О.
1
Іванова, А. А.
Subject
1
добавка із харчової кістки
1
зв’язування вологи
1
керамічні вироби
1
метод функціонального аналізу
1
м’ясні фарші
1
напівфабрикат кістковий харчовий ...
1
продукти харчування
1
тарілки мілкі столові
1
якість
1
якість яблук
.
next >
Date issued
3
2010
Has File(s)
3
true