Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2010
Випуск 2 (12)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Перспективні шляхи просування на ринок нового виду макаронних виробів, збагачених кальцієм
Головко, М. П.
;
Чуйко, М. М.
2010
Визначення впливу НКХ та еламіну на мікроструктурні характеристики паштетів
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Головко, Т. М.
2010
Вплив фізичних чинників на коефіцієнт дифузії вологи під час зберігання овочів
Головко, М. П.
;
Захаренко, В. О.
;
Чуйко, Л. О.
2010
Дослідження якісних характеристик скляної тари вітчизняних виробників
Головко, М. П.
;
Сорокіна, С. В.
;
Афанасьєва, В. А.
Discover
Author
1
Афанасьєва, В. А.
1
Головко, Т. М.
1
Захаренко, В. О.
1
Серік, М. Л.
1
Сорокіна, С. В.
1
Чуйко, Л. О.
1
Чуйко, М. М.
Subject
1
еламін
1
забезпечення потенційних споживачів
1
збагачення кальцієм
1
зберігання овочів
1
коефіцієнт дифузії вологи
1
макаронні вироби
1
мікроструктурні характеристики
1
напівфабрикат кістковий харчовий ...
1
паштети
1
просування на ринок продукції
.
next >
Date issued
4
2010
Has File(s)
4
true