Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2010
Випуск 2 (12)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку
Погожих, М. І.
;
Одарченко, А. М.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Гасай, Є. Л.
2010
Наукові основи формування якості полідисперсних харчових систем за умов заморожування
Черевко, О. І.
;
Одарченко, А. М.
2010
Вплив низьких температур на деякі параметри листкового тіста
Одарченко, М. С.
;
Винник, Л. О.
;
Сюсель, О. О.
2010
Підвищення товарознавчих властивостей замороженої риби
Погожих, М. І.
;
Одарченко, Д. М.
;
Сподар, К. В.
Discover
Author
2
Одарченко, А. М.
2
Погожих, М. І.
1
Винник, Л. О.
1
Гасай, Є. Л.
1
Карбівнича, Т. В.
1
Одарченко, Д. М.
1
Одарченко, М. С.
1
Сподар, К. В.
1
Сюсель, О. О.
1
Черевко, О. І.
.
next >
Subject
1
буряк столовий
1
заморожена продукція
1
зберігання
1
консервування
1
листкове тісто
1
напівфабрикати овочевої суміші
1
полідисперсні харчові системи
1
риба заморожена
1
теплова обробка
1
товарознавчі властивості
.
next >
Date issued
4
2010