Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32867
Название: Модернізація та техічне оснащення цеху з виробництва копчених м’ясних виробів
Авторы: Бовт, В. В.
Научный руководитель: Дмитревський, Д. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Бовт В. В. Модернізація та техічне оснащення цеху з виробництва копчених м’ясних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Дмитревський Д. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 331.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32867
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_331.pdf130.25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.