Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32867
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДмитревський, Д. В.-
dc.contributor.authorБовт, В. В.-
dc.date.accessioned2023-05-24T07:41:09Z-
dc.date.available2023-05-24T07:41:09Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБовт В. В. Модернізація та техічне оснащення цеху з виробництва копчених м’ясних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Дмитревський Д. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 331.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32867-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМодернізація та техічне оснащення цеху з виробництва копчених м’ясних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_331.pdf130.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.