Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32867
Title: Модернізація та техічне оснащення цеху з виробництва копчених м’ясних виробів
Authors: Бовт, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Дмитревський, Д. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бовт В. В. Модернізація та техічне оснащення цеху з виробництва копчених м’ясних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Дмитревський Д. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 331.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32867
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_331.pdf130.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.