Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32865
Назва: Спосіб сушіння рослинної сировини в ІЧ-сушарці
Автори: Шустов, А. В.
Товпига, Д. А.
Науковий керівник : Кіптела, Л. В.
Загорулько, А. М.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Шустов А. В., Товпига Д. А. Спосіб сушіння рослинної сировини в ІЧ-сушарці. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Кіптела Л. В., Загорулько А. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 330.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32865
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_330.pdf120.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.